GRÜ Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü (ADEK) Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

21 Şubat 2020 Cuma

Giresun Üniversitesi Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü (ADEK) tarafından 2019 Yılı Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlık sürecinde Kalite Alt Komisyonları tarafından yürütülmesi beklenen çalışmalara ilişkin Kurum İç Değerlendirme Raporu Hazırlama Kılavuzu çerçevesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

19 Şubat 2020 tarihinde Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Şanal, Kalite Alt Komisyonlarını temsilen komisyon başkanları, üyeleri ve Koordinatörlük çalışanları katıldı.

Toplantıda, Kalite Alt Komisyonlarının iç değerlendirme çalışmaları hakkında Koordinatör Prof. Dr. Mustafa Şanal’a bilgiler verildi. Aynı zamanda Alt Komisyonların çalışmaları değerlendirilerek Komisyonların başkan ve üyeleri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Koordinatör Prof. Dr. Mustafa Şanal konuşmasında, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından belirlenen usul ve esaslar doğrultusunda yapılacak çalışmaların üniversitemizin kalitesini arttırmasındaki önemini vurgulayarak, Koordinatörlük öncülüğünde yürütülen çalışmalara etkin katılım gösteren Alt Komisyon üyelerine teşekkür etti.

Toplantıya Prof. Dr. Mustafa Şanal, Doç. Dr. Fatmanur Özen, Doç. Dr. Kurtuluş Yılmaz Genç, Doç. Dr. Ufuk Yolcu, Doç. Dr. Hüseyin Şahin, Dr. Öğr. Üyesi M. Serkan  Abdusselam, Şube Müdürü Ayşegül Oksal, Şube Müdürü Seyfi Göktekin, Bilgisayar İşletmeni Halil İbrahim Çelik katıldı.