Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayı Gerçekleştirildi

28 Kasım 2023 Salı

Giresun Üniversitesi 2025-2029 Stratejik Planlama Süreçleri kapsamında dış paydaşlarımızın Üniversitemiz hakkında bilgi ve görüşlerini almak, güçlü ve zayıf yönlerimizi tespit etmek amacıyla  27 Kasım 2023 Pazartesi günü Rektörlük Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya, kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, tedarikçiler ve öğrenci topluluklarından temsilciler katıldı.

Çalıştay, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Seyfi Göktekin’in açılış konuşması ile başladı. Devamında konuşan Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem, Üniversite tanıtım sunumu ve dış paydaşlarımızın önemi hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Özdem konuşmasında; “2025-2029 Stratejik Planlama süreçlerini Üniversite olarak oldukça önemsiyoruz. Bu çerçevede bu süreçlerin tamamında çalışan, emek veren tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Üniversitemizin eksikliklerinin belirlenip bu eksiklikleri gidermek doğrultusunda yol alabilmemiz için bu çalıştayı düzenledik. Siz kıymetli dış paydaşlarımızdan istirhamım anketleri bu minvalde değerlendirmenizdir.” diyerek sözlerini noktaladı. Üniversite Stratejik Plan Hazırlık süreçlerinde ilk defa gerçekleşen Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayına Giresun’da teşkilatı bulunan kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, öğrenci toplulukları ve Üniversitemize hizmet sunan tedarikçi temsilcilerinden yaklaşık 60 birim davet edildi. Davetlilerden 45 birimin temsilcileri çalıştaya katılarak görüş ve önerilerde bulundular.

Dış Paydaş Değerlendirme Çalıştayına Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Güven Özdem, Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa Şanal ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eren Baş, Stratejik Planlama Paydaş Analizi Komisyon Başkanı Doç. Dr. Esin Avcı ile Stratejik Planlama Ekibi ve Alt Çalışma Komisyonlarında görev yapan akademik ve idari personel katıldı.