Üniversitemiz Mezunlar Toplantısı Gerçekleştirildi

20 Aralık 2023 Çarşamba

Üniversitemiz, 2025-2029 Stratejik Planlama Süreçleri kapsamında, 19 Aralık 2023 Salı günü mezunlarımızla çevrim içi bir toplantı düzenledi. Bu toplantının amacı, mezunlarımızın önümüzdeki beş yılın planlamasında dış paydaş bakış açısını değerlendirme sürecine katkı sağlamak, görüş ve önerilerini alarak üniversitemizin gelecek stratejilerini şekillendirmektir.

Toplantı, Rektör Baş Danışmanı ve aynı zamanda Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü olan Prof. Dr. Mustafa Şanal'ın moderatörlüğünde gerçekleşti. Katılımcılardan, önümüzdeki beş yılın planlamasına dair değerli katkılarda bulunmaları, üniversitemizle ilgili düşünce, öneri ve görüşlerini paylaşmaları istendi. Farklı sektörlerde çalışan ve eğitimlerine devam eden mezunlar, üniversitemizden aldıkları eğitim ve sonraki deneyimlerini detaylı bir şekilde değerlendirdi.

Toplantı sonunda, mezunlarla iletişimi artırmak ve benzer toplantıların devamını sağlamak amacıyla bir iletişim sistemi kurma kararı alındı. Toplantıya Rektör Danışmanı Prof. Dr. Eren Baş ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı uzmanları da katıldı. Gelecekteki etkileşimleri artırmaya yönelik bu adımlar, mezunlarımızın katılımını ve geri bildirimlerini daha etkili hale getirmeyi amaçlamaktadır.